Om NetOil

NetOil ejes og drives af Lars Krogh-Rasmussen.

Lars Krogh-Rasmussen, der er uddannet Maskinmester, har 28 års erfaring i rådgivning og anvendelse af industrielle smøreolier for både små og store virksomheder.

Lars har bl.a. opnået sin erfaring fra ansættelser i BP Lubricants A/S, Hydro Texaco A/S, Statoil A/ S, Lars Østergaard ApS og OK a.m.b.a.

Missionen for NetOil er at udbyde professionel viden og rådgivning omkring smøreolier samt deres anvendelse.

Visionen er at være førende indenfor professionel rådgivning omkring smøreolier samt deres anvendelse.

Steen Junge Mortensen er fra d. 1. april 2016 blevet tilknyttet Netoil ApS. Steen skal varetaget salget af industri smøreolier, herunder smøreolier til fødevare- og medicinalindustrien samt køle- skæreolier til jern- og maskinindustrien i Jylland og på Fyn.

Steen har mere end 25 års erfaring med salg af smøreolier. Senest har Steen været ansat hos OK Benzin A/S, hvor han var smøreoliespecialist, med særligt ansvar for salg af Rhenus køle- skæreolier og Exxon-Mobil smøreolier til industrien. Tidligere har Steen rådgivet og varetaget salg af Finke, samt Bel-Ray og Lubriplate produkter som specielt anvendes indenfor fødevare- og medicinalindustrien.

Netoil byder Steen velkommen til et spændende job. Et job hvor rådgivning og service ikke alene er vores ambition, men også vores passion!

Steen træffes på telefonnr.: 20 55 45 46 eller e-mail: steen@netoil.dk

PortraitPortrait steen